Welkom bij MPS

MPS is toonaangevend leverancier van aanslagsystemen en machines voor de metaal- en aluminiumbewerking. Naast standaard producten fabriceert MPS volledig geautomatiseerde maatwerkoplossingen voor productieprocessen. MPS beschikt over een eigen engineeringsafdeling, bestaande uit een ervaren groep mensen met specialisaties op het gebied van machinebouw, besturingstechniek en elektrotechniek.
Wij nodigen u van harte uit onze website verder te bezoeken. De kracht van MPS is dat alles in eigen beheer wordt gerealiseerd. Van ontwerp tot de in bedrijfstelling van de machine of installatie wordt gedaan door eigen medewerkers.

MPS staat voor:

- optimalisatie van productieprocessen
- klantgericht denken en handelen
- innovatief en eenvoudig
- veiligheid
- goede kwaliteit
- excellente service

Onze klanten:

- automotive
- aluminiumverwerkende industrie
- bouw en gevelbouw
- carrosseriebouw
- extrusiebedrijven
- hekwerksystemen
- kassenbouwsystemen
- ladder- en steigerbouw
- stallenbouw

Missie:

Het vervaardigen van excellente machines voor het bewerken van lengte profielen van aluminium of staal.

Doel:

Het vervaardigen van machines voor in productie omgevingen voor het bewerken of vervormen van aluminium, staal of kunststof en het vervaardigen van aanverwante machines of hulpmiddelen die bijdragen aan een efficiënter productieproces.

23/12/2015
Van 15 tot 18 maart 2016 is MPS Techniek weer aanwezig op de Technishow 2016, hét evenement in de Benelux op het gebied van industriële...
20/07/2015
Klik hier om de PDF te downloaden  
12/06/2015
Van Dulst Techniek is met haar afdeling MPS een toonaangevend producent van bewerkingsmachines voor aluminium profielbewerking. Onder de naam MPS...