Als productiebedrijf wilt u zich bezig houden met uw kernactiviteit, zorgen dat uw kwalitatief hoogwaardig product op tijd bij de klant is. Een goed onderhouden machinepark is hierbij onmisbaar. Ons team bestaat uit professioneel VCA-gecertificeerde collega’s die u graag het (periodiek) onderhoud uit handen nemen.

(Preventief) onderhoud draagt bij aan minder storingen of uitval van uw machines. Wij voeren op contractbasis jaarlijkse inspecties uit om de conditie van de machines te controleren en waar nodig onderhoud uit te voeren. De uitkomst van deze vooropname wordt vastgelegd in een inspectierapport zodat u een duidelijk en transparant overzicht heeft van de benodigde onderhoudswerkzaamheden.

Zaagmachines

Door onze jarenlange ervaring met zaagmachines zijn wij veelal in staat om het onderhoud toe te passen in 1 dagdeel. Onze monteurs hebben de meeste componenten direct beschikbaar in hun service bus, en kunnen daardoor adequaat onderhoud plegen zonder dat men daarvoor terug hoeft te komen. Dit bespaart u een hoop kosten en productietijd. Bij het onderhoud wordt er gebruik gemaakt van een onderhoudscontrole lijst. Deze lijst is de richtlijn voor onze monteurs om zo volledig mogelijk onderhoud te plegen aan uw machine.

Speciaal machines

Om passend onderhoud aan de speciaal voor u ontworpen machine te kunnen plegen maken wij gebruik van een vooropname. Tijdens deze vooropname gaat onze monteur, aan de hand van de onderhoudscontrolelijst, inventariseren welk onderhoud benodigd is. Onze service coördinator zal u vervolgens een aanbieding toe laten komen en plant samen met u het gewenste moment van onderhoud in.