MPS PPM-DMC-A-1

De gotenbewerkingsmachine verzorgt het automatisch bewerken van aluminium goten voor de glastuinbouwsector.

MPS mitercut 600-A-2

Dit bewerkingscentrum bewerkt de verticale armen van de telescoopladder door middel van een zaagbewerking.

MPS PPM-CC-A-3

De dekroeden is het verbindende deel tussen de goot en de nok van de kas. Tussen de dekroeden is het glas geplaatst, wat tezamen de dakconstructie vormt.

MPS PPM-DMC-A-1

De goot is in de kasconstructie een belangrijk element in de constructie maar ook voor de afvoer van het regenwater. Door de generieke machineopbouw is Quintall in staat om de pons, boor en zaagbewerkingen op alle locaties in de goot toe te passen.

MPS PPM-CP-A-3

De steigerbuis is een veelvoorkomend onderdeel in de steigerconstructie. Deze op maat ontworpen machine bewerkt de aluminium buizen zo dat deze direct in de steigerconstructie gelast kunnen worden. Naast het bewerken van de buizen, heeft de machine ook grote impact in de efficiëntie van het productieproces.

MPS straightcut 455-A-1

Deze halfautomatische JIH-I 24 zaaginstallatie zorgt ervoor dat de operator met minimale inspanning de rolluikkappen van de zonweringen keer op keer uiterst nauwkeurig op maat zaagt.

MPS PPM-CP-A-2

Dit bewerkingscentrum bewerkt de horizontale trede van de telescoopladder door middel van zaagbewerkingen en ponsbewerkingen. De lengte van de tredes is geheel afhankelijk van het model waarin het gemonteerd wordt, daarom is het met deze machine mogelijk om de tredes op alle denkbare lengtes te produceren. 

MPS mitercut 455-A-1

  Deze klant is gespecialiseerd in het produceren van aluminium vliegenramen, vliegendeuren, schuifvliegendeuren, rolhorren en...

MPS mitercut 600-A-3

Recht- en Geneigd zagen van brede kap profielen. Renson Outdoor te Deinze (B) fabriceert terras...