Volautomatische verstek-zaaglijn

  Deze klant is gespecialiseerd in het produceren van aluminium vliegenramen, vliegendeuren, schuifvliegendeuren, rolhorren en...

Boorlijn voor stalen profielen

De afnemer van de machine ontwikkeld en realiseert hekwerken, poorten en diversen. Voor deze toepassingen...

Bewerkingscentrum voor kasgoten

De gotenbewerkingsmachine verzorgt het automatisch bewerken van aluminium goten voor de glastuinbouwsector.

Lamellen zaaglijn

Recht- en Geneigd zagen van brede kap profielen. Renson Outdoor te Deinze (B) fabriceert terras...

Zaaglijn voor rolluikkappen

Deze halfautomatische JIH-I 24 zaaginstallatie zorgt ervoor dat de operator met minimale inspanning de rolluikkappen van de zonweringen keer op keer uiterst nauwkeurig op maat zaagt.

Bewerkingscentrum voor telescoopladders

Dit bewerkingscentrum bewerkt de verticale armen van de telescoopladder door middel van een zaagbewerking.

JIH-I 18 zaaglijn

Met deze JIH-I 18 zaaglijn is de klant in staat om in een kort tijdsbestek een hoop korte producten nauwkeurig te zagen.

Bewerkingscentrum voor telescoopladders 2

Dit bewerkingscentrum bewerkt de horizontale trede van de telescoopladder door middel van zaagbewerkingen en ponsbewerkingen. De lengte van de tredes is geheel afhankelijk van het model waarin het gemonteerd wordt, daarom is het met deze machine mogelijk om de tredes op alle denkbare lengtes te produceren. 

Bewerkingscentrum voor dekroeden

De dekroeden is het verbindende deel tussen de goot en de nok van de kas. Tussen de dekroeden is het glas geplaatst, wat tezamen de dakconstructie vormt.

Bewerkingscentrum voor steigerprofielen

Het bewerkingscentrum verzorgt de bewerking van stijgerprofielen. Het bewerkingscentrum is in staat volautomatische aluminium stijgerprofielen te voorzien van boor- en freesbewerkingen, af te korten en te ontbramen.

Zaag-Ponslijn voor aluminium U profielen

De machine is dus in staat om met enkele drukken op de knop, automatisch pons en zaagbewerkingen uit te voeren vanuit de geüploade DSTV product bestanden.

Volautomatische meterzaaginstallatie

Deze machine is in staat om volautomatisch kunststof profielen in te korten en deze vervolgens op verschillende manieren af te voeren, waarvan het pick and place systeem er één van is.

Zaaglijn voor aluminium profielen

Deze halfautomatische JIH-I 24 zaaginstallatie zorgt ervoor dat de operator met minimale inspanning diverse aluminium profielen keer op keer uiterst nauwkeurig op maat zaagt.

Bewerkingscentrum voor kasgoten

De goot is in de kasconstructie een belangrijk element in de constructie maar ook voor de afvoer van het regenwater. Door de generieke machineopbouw is Quintall in staat om de pons, boor en zaagbewerkingen op alle locaties in de goot toe te passen.

Boorlijn voor aluminium dak profielen

Een half-automatische boorlijn voor het boren van aluminium dak profielen.

Steigerbuizen bewerkingslijn

De steigerbuis is een veelvoorkomend onderdeel in de steigerconstructie. Deze op maat ontworpen machine bewerkt de aluminium buizen zo dat deze direct in de steigerconstructie gelast kunnen worden. Naast het bewerken van de buizen, heeft de machine ook grote impact in de efficiëntie van het productieproces.